Rella Gıda’dan IQF Teknolojisi

31.07.2017
donuk

Rella Gıda olarak 2007 yılından beri titizlikle hizmet verirken IQF Teknolojisi ile zamanı da donduruyoruz.

Dondurulmuş gıdalar, uygun dondurma yöntemi kullanıldığı takdirde oldukça sağlıklı ve güvenilir. Dondurulmuş Gıda sektörünün en sağlıklı yöntemi de IQF Teknolojisi! Manisa Salihli’de bulunan fabrikamızda; İtalyan lezzeti MOZARELLA ve doğu kültürünün vazgeçilmezi AKAWİ ve JADEL peynirlerini IQF Teknolojisi ile şokluyoruz. Böylelikle, peynirler de ilk günkü tazeliğini korumuş oluyor.

IQF Teknolojisi

IQF, (Individual Quick Freezing) ürünleri kısa bir süre içerisinde -40 derecede donduran bir teknolojidir. IQF Teknolojisinde ürünler değil, ürünlerin içindeki su dondurulur. -18 derecede saklanan gıdalarda, mikroorganizmalar üremez. Katkı maddesi kullanılmadan şoklanan IQF Teknolojisi, oldukça sağlıklı bir yöntemdir.